Over ons

Glasleverancier de Wolk Glas in Bolsward, voor alle soorten glas

Glasleverancier de Wolk Glas is al ruim 20 jaar de glasspecialist van Noord-Nederland. Voor bedrijven én particulieren. Wij zijn een glasleverancier die werkt met een totaalconcept. We leveren, plaatsen en vervangen niet alleen glas, we produceren ook jaloezie en isolatieglas in onze eigen glasfabriek te Bolsward.

De Wolk Glas heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige en unieke glasleverancier in Friesland. Bij alle opdrachten en glastoepassingen streven we naar een optimaal kwalitatief resultaat, dat graag gezien wordt.

De kennis en het vakmanschap dat we zelf in huis hebben maakt maatwerk voor iedere situatie mogelijk. Of het nu gaat om een enkel ruitje, een complete serre of een volledig pand. Bij glasleverancier de Wolk Glas zit u goed.

Glashelder advies
Stelt u ons een vraag, dan kunt u rekenen op onze kennis en een eerlijk, glashelder advies. Of het nu om een klein verzoek, een grote opdracht, nieuwbouw of renovatie gaat: wij denken altijd met u mee. Dat vinden we belangrijk. Op verzoek schuiven we soms al aan in de ontwerpfase. We laten u kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op glasgebied. Ook attenderen wij u natuurlijk op kostenbesparende oplossingen.

Op basis van uw wensen en budget adviseren wij welk soort glas voor uw plannen geschikt is. Wij vertellen u de (specifieke) mogelijkheden die de Wolk Glas u biedt. Omdat wij veel in eigen beheer produceren en uitvoeren kunnen wij u snel een overzicht geven van de opties, levertijd en kosten.

Glasleverancier de Wolk Glas, ziet u graag

Wij ontvangen u graag in onze showroom te Bolsward waar u verschillende typen glas en glastoepassingen kunt bekijken. Wij schenken de lekkerste koffie en staan u deskundig te woord. U kunt ons uiteraard ook telefonisch of via e-mail benaderen.

Zo uit voorraad, snel(st) geleverd
Vanuit onze eigen glasfabriek, met meerdere productielijnen, leveren wij boven verwachting snel. Veel soorten glas hebben we gewoon op voorraad, zoals; draadglas, spiegelglas, zonwerend glas, vele soorten figuurglas, isolatieglas, monumentenglas en meer. Bel ons. We vertellen u de actuele stand van onze voorraad. Bij ons weet u direct waar u aan toe bent.

Spoed
U heeft jaloezie of isolatieglas zo snel mogelijk nodig? Maar dan ook echt snel? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Met een productie tot wel 150 eenheden per dag kunnen wij een (spoed)bestelling verwerken en dát is uniek voor een glasleverancier in Noord-Nederland.

 

Glasleverancier de Wolk Glas staat voor service

Gedurende het hele proces van bestellen, produceren, afleveren, eventueel plaatsen staan wij garant voor vlotte en goede service. Maar ook daarna. De manier waarop wij werken is inzichtelijk, beheersbaar en flexibel.

U krijgt bij ons één aanspreekpunt die ervoor zorgt dat het proces optimaal verloopt. Kortom, wij richten ons op de details en het gewenste resultaat, terwijl u zich focust op uw project. Voor vragen en het bespreken van wensen neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij streven iedere keer weer naar een tevreden klant. Vakmanschap, kennis en klantvriendelijk: glasleverancier de Wolk Glas, uw partner in glas.

 

dewolkglasbolsward_glasfabriek3-glas

dewolkglasbolsward_glasfabriek2-glas

dewolkglasbolsward_glasfabriek4-glas

dewolkglasbolsward_glasfabriek1-glas