Ontwerp en montage

De Wolk Glas heeft alles in eigen beheer, naast productie van glas zijn wij ook thuis op het gebied van ontwerp en montage. Heeft u een bepaald resultaat voor ogen, maar geen idee of daarvoor een passend glasproduct bestaat? Of twijfelt u over de wijze van montage? Ervaring leert dat wij voor ieder project een oplossing kunnen bieden. 

We denken in elk stadium van uw project graag met u mee, kom dus gerust langs met uw ideeën. Dan bekijken we samen de mogelijkheden die toepassing van onze glasproducten u biedt.

Ontwerp en montage behoort ook tot het vakmanschap van de Wolk Glas

Nieuwbouw, verbouw, renovatie? Dikke kans dat er in uw project ook glasvervanging aan de orde is.

Isolatieglas biedt kansen op energiebesparing en ons jaloezieglas is een fraaie en hygiënische oplossing voor zonwering. Ons brandwerende glas voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en wist u dat ons gehard veiligheidsglas tot wel 5x sterker is dan gewoon glas?

U kunt het ontwerpen volledig aan ons overlaten. We bespreken uw wensen en budget en baseren daar ons voorstel op. Onze vakkundige medewerkers hebben op dit gebied ruime ervaring en kunnen u goed adviseren.

Wij buigen ons ook over uw ontwerp

U kunt bij ons ook terecht voor het aanpassen van uw ontwerp. Als u dat wenst nemen we dit kritisch onder de loep. Bijvoorbeeld wanneer u vragen heeft over de wijze van montage of de veiligheid. Of wanneer u niet zeker weet of u de gestelde besparingsdoelen wel haalt. Wij kunnen alle aspecten, waar onder isolatiewaarde, rendement en veiligheid, voor u beoordelen. 

Glas kan in vele soorten en maten worden toegepast. De Wolk Glas is nagenoeg overal in thuis. Van spiegel tot voordeur, van wandbekleding tot douchedeur. En heeft een bijzonder of afwijkend idee? Neem dan zeker contact met ons op. Moeilijke vraagstukken op het gebied van ontwerp en montage vinden wij een uitdaging!

Snelle levering uit voorraad of eigen glasfabriek

Glas voor uw project wordt veelal in onze eigen fabriek gemaakt met de modernste machines. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We maken glas in doorsnee afmetingen, of op maat. Wij gespecialiseerd in het vervaardigen van verschillende soorten glas, zoals jaloezie glas en isolatieglas.

Door eigen productie garanderen we kwaliteit en weten we precies wat we leveren. Veelal hebben wij het gewenste product op voorraad of kunnen wij dit snel produceren. Natuurlijk leveren we het glas op de gewenste locatie af.

De Wolk Glas voorziet ook in montage

Gaat u zelf met montage van het glas aan de slag, of schakelt u hier liever een monteur voor in? Bij de Wolk Glas hebben we vakkundige medewerkers in dienst die deze klus graag van u overnemen. Het plaatsen en eventueel op maat snijden van glas is specialistenwerk. Wij beschikken over de juiste kennis én de benodigde materialen.

De inzet van onze specialisten is heel betaalbaar en bovendien werken de medewerkers van de Wolk Glas op een manier die arbeidstechnisch verantwoord is. Wel zo’n fijn idee, wanneer het glas op grote hoogte of lastig bereikbare plekken betreft. Hoe eenvoudig of moeilijk de klus ook is, wij streven altijd naar een vlekkeloos en goed afgewerkt resultaat dat gezien mag worden!

Neem contact op voor het maken van een afspraak, wij adviseren u graag op het gebied van ontwerp en montage.