Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 maanden geleden

De Wolk Glas

Weet u nog van onze like en deel actie??

Inmiddels is de nieuwe HR++ beglazing geplaatst bij de winnaar. Zie de foto's hieronder voor het eindresultaat

Een zeer geslaagde actie, die zeker voor herhaling vatbaar is!
... Lees MeerLees Minder

Weet u nog van onze like en deel actie??Inmiddels is de nieuwe HR++ beglazing geplaatst bij de winnaar. Zie de fotos hieronder voor het eindresultaatEen zeer geslaagde actie, die zeker voor herhaling vatbaar is!Image attachmentImage attachment

5 maanden geleden

De Wolk Glas

De Wolk Glas in Bolsward is de gehele bouwvak geopend. Heeft u nog glas nodig dan kunt u dit op de reguliere manier bestellen. De openingstijden zijn iets aangepast.

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 16:00.
... Lees MeerLees Minder

De Wolk Glas in Bolsward is de gehele bouwvak geopend. Heeft u nog glas nodig dan kunt u dit op de reguliere manier bestellen. De openingstijden zijn iets aangepast.We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 16:00.

9 maanden geleden

De Wolk Glas

Wist u dat u bij De Wolk Glas ook terecht kan voor een mooie glazen keuken achterwand? Deze zijn te verkrijgen in elke RAL kleur met en zonder stopcontact gaten. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte ! ... Lees MeerLees Minder

Wist u dat u bij De Wolk Glas ook terecht kan voor een mooie glazen keuken achterwand? Deze zijn te verkrijgen in elke RAL kleur met en zonder stopcontact gaten. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte !

Reageer op Facebook

Rika Schroor

Elles Sikkes

Jeroen Witteveen ken miskien ik wol os achterplaat..

Sander Boersma dit is ook mooi

10 maanden geleden

De Wolk Glas

De Wolk Glas ... Lees MeerLees Minder

Reageer op Facebook

Glashard de beste👌

10 maanden geleden

De Wolk Glas

** Subsidie voor isolatieglas **

Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren?

Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

www.rvo.nl
... Lees MeerLees Minder

** Subsidie voor isolatieglas **Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren?Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.www.rvo.nlImage attachment
Laad meer