Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 maand geleden

De Wolk Glas

Wist u dat u bij De Wolk Glas ook terecht kan voor een mooie glazen keuken achterwand? Deze zijn te verkrijgen in elke RAL kleur met en zonder stopcontact gaten. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte ! ... Lees MeerLees Minder

Wist u dat u bij De Wolk Glas ook terecht kan voor een mooie glazen keuken achterwand? Deze zijn te verkrijgen in elke RAL kleur met en zonder stopcontact gaten. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte !

2 maanden geleden

De Wolk Glas

De Wolk Glas ... Lees MeerLees Minder

2 maanden geleden

De Wolk Glas

** Subsidie voor isolatieglas **

Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren?

Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

www.rvo.nl
... Lees MeerLees Minder

** Subsidie voor isolatieglas **Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren?Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.www.rvo.nlImage attachment

4 maanden geleden

De Wolk Glas

We hebben een WINNAAR!!

Vandaag hebben we geloot! Om alles zo eerlijk mogelijk te houden hebben we er een lotingssysteem op losgelaten!

Anja de Rover heeft gewonnen! Namens De Wolk Glas van harte gefeliciteerd! Stuur je een PB voor het maken van een afspraak?

Niet gewonnen??
Wil je toch graag het glas vervangen hebben? Stuur ons een PB en als je mee hebt gedaan met de actie dan geven we 15% korting !
... Lees MeerLees Minder

We hebben een WINNAAR!!Vandaag hebben we geloot! Om alles zo eerlijk mogelijk te houden hebben we er een lotingssysteem op losgelaten!Anja de Rover heeft gewonnen! Namens De Wolk Glas van harte gefeliciteerd! Stuur je een PB voor het maken van een afspraak?Niet gewonnen??
Wil je toch graag het glas vervangen hebben? Stuur ons een PB en als je mee hebt gedaan met de actie dan geven we 15% korting !

4 maanden geleden

De Wolk Glas

***LET OP!!***

Mee doen kan nu nog!

De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt.

Dus twijfel niet en laat in een reactie weten wat je GRATIS wilt laten vervangen door onze monteurs!***DEEL***LIKE***WIN***

Dit is de kans om je lekke, kapotte of oude ruit (-en) kosteloos te laten vervangen!
Laat in de reacties hieronder weten wat je wil laten vervangen (met of zonder foto), en wie weet komen wij bij jou langs!
... Lees MeerLees Minder

***LET OP!!***Mee doen kan nu nog!De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt.Dus twijfel niet en laat in een reactie weten wat je GRATIS wilt laten vervangen door onze monteurs!

4 maanden geleden

De Wolk Glas

Mooie klus om de dag mee te beginnen ... Lees MeerLees Minder

Mooie klus om de dag mee te beginnen
Laad meer