Glasschade

Probleem? Wij lossen het op!

Wij zorgen dat uw probleem gelijk en volledig en professioneel wordt opgelost. Geen noodruit en weken wachten, maar binnen 2 werkdagen origineel isolatieglas! De Wolk Glas is flexibel en ongekend snel, wat uniek is in Noord-Nederland. Of u nu glas nodig heeft in Bolsward, Sneek, Leeuwarden, Harlingen, Workum, Franeker, Drachten, Heerenveen of wat voor plaats dan ook in Friesland. De Wolk Glas staat voor u paraat. Neem contact met ons op en wij zullen u overtuigen.

Onze eigen professionele Glas schade/herstelservice

Natuurlijk wilt u snelle service, maar ook een goede kwaliteit. De glasproducten en onze eigen professionele medewerkers van het glasschadeherstelservice team staan hier garant voor. Indien nodig voorzien wij u ook van een doordacht advies om eventuele herhaling te voorkomen. En onze nazorg is kenmerkend voor onze benadering. Dus u zit nooit lang met glasschade want wij lossen het op. Zoals gezegd kan een spoedbestelling binnen 24 uur gereed zijn.

De alarmsticker van De Wolk Glas

De Wolk Glas stuurt u op aanvraag stickers toe met onze gegevens die u als geheugensteun kunt plakken op uw ramen of bijvoorbeeld bij uw telefoon. Zo heeft u direct alle gegevens bij de hand en bent u verzekerd van snelle actie.