De wolk glas - Showerguard

Gewoon doucheglas kunt u nog zo vaak poetsen, na verloop van tijd verliest het toch zijn glans. Kalkhoudend water, hitte en zeep zorgen ervoor dat de oppervlakte verkleurt, vlekkerig of zelf broos wordt. Zelfs de beste schoonmaakmiddelen doen soms meer kwaad dan goed.

Voordelen Showerguard

•    ShowerGuard®-glas is anders: het oppervlak wordt al tijdens de productie door middel van ionenstralen verzegeld
•    Het ShowerGuard® ’Easy-to-clean’-oppervlak beschermt het glas op betrouwbare wijze tegen schadelijke invloeden – en dat met 10 jaar garantie.
•    Met ShowerGuard®-glas hebben glazen scheidingswanden en douchecabines slechts een minimale reiniging nodig om blijvend mooi te blijven.
•    ShowerGuard®-glas is buitengewoon eenvoudig schoon te houden: een zachte doek of een vochtige spons en normale huishoudelijke reinigingsmiddelen zijn voldoende. Harde en schurende borstels of reinigingsmiddelen die krassen kunnen veroorzaken, zijn niet geschikt voor ShowerGuard®-glas

Als poetsen niet meer helpt

Glas veroudert. Hard water, zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen tasten de glaslaag aan. Kalk, vuil en corrosie hechten zich vast in de kleine scheurtjes door chemische reactie.Door het vasthechten in de poriën heeft ook schoonmaken geen nut meer. Kalk en verkleuringen blijven permanent zichtbaar en maken de douchecabine lelijk.

Easy to clean innovatie

ShowerGuard® glas is corrosiebestendig en onaantastbaar door de hardheid van het water. Zijn gepatenteerde “Easy-to-clean” oppervlakte beschermt het glas succesvol en dat gegarandeerd* 10 jaar lang.Anders dan bij bestaande oplossingen is bij ShowerGuard® de bescherming tegen vuil en corrosie al in de beschermlaag geïntegreerd. Aangezien het vuil zich nergens aan kan hechten, blijft uw douchewandglas altijd als nieuw, ook na jaren douchegenot.

Makkelijk te reinigen

ShowerGuard® is moeiteloos schoon te houden: een zachte doek of een vochtige spons gecombineerd met een normaal schoonmaakmiddel zijn ruim voldoende. Harde en schurende schoonmaakmiddelen of borstels zijn voor ShowerGuard® onnodig en overbodig.
Voor meer informatie of prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen.