De wolk glas - Jaloezie glas

Jaloezieglas: praktisch en stijlvol glas

U bent op zoek naar zonwering. Het liefst aan de binnenzijde van de woning. Of nog mooier: rechtstreeks in of op het glas. U wilt een hoogwaardig zonwerend product, maar zonwerend glas, of zonwerende folie past niet bij uw woning of bedrijfspand. Heeft u dan al eens gedacht aan jaloezieglas?

Met jaloezieglas bedoelen we: een jaloezie geplaatst tussen glas. Daarmee bedient u de mate van zonwering binnen: dus zonder dat u er voor naar buiten hoeft. Sterker nog: buitenzonwering wordt overbodig. Zo bespaart u heel wat kosten. En het heeft nog veel meer voordelen dan dat.

Dit is wat jaloezieglas een geweldig product maakt

Jaloezieglas is een systeem waarbij een jaloezie of een plissé in het isolatieglas wordt gemonteerd. Een jaloezie of plissé wordt dus ingesloten tussen 2 glaslagen. Daarna is het even functioneel als een jaloezie of plissé die je vóór het raam hangt, alleen dan met allerlei bijkomende voordelen.

De voordelen van jaloezieglas

Denk alleen al aan de hygiëne (nooit meer stoffige jaloezieën!) en wat dacht u van de warmte- en geluidsisolatie? Dubbelglas met daarin een gesloten jaloezie zal beter geluid en warmte isoleren dan gewoon dubbelglas.

De tussen het glas bevestigde jaloezie is gemakkelijk te bedienen met een magneet op het glas. Optrekken, neerlaten, kantelen: het kan allemaal. Doseer de zonwering en het uitzicht – of de inkijk – precies zoals u dat wilt.

Jaloezieglas oogt als een designproduct en biedt evenveel privacy als een gewone jaloezie of plissé raambekleding. Het is verkrijgbaar in een uitgebreid palet aan uitvoeringen en kleuren, zodat er altijd iets tussen zit van uw smaak.

Bij de Wolk Glas produceren we zelf, snel en op maat

Jaloezieglas komt bij ons uit de eigen glasfabriek te Bolsward. Deskundige medewerkers bouwen zelf de jaloezieën tussen dubbelglas en hebben hier jarenlang ervaring mee. Het productieproces verloopt vlot en maatwerk is mogelijk.

We passen een jaloezie of plissé toe in een glasspouw van 20mm. We produceren het glas zelf en hebben vele soorten glas tot onze beschikking. Het glas voorzien van jaloezieën is vervolgens in te bouwen in houten, kunststof of aluminium kozijnen.

Extra eigenschappen zijn optioneel

Bij ons heeft u een ruime keuze in manieren waarop glas toegepast wordt. We geven het glas op verzoek extra isolerende of brandwerende eigenschappen. Het glas kan worden voorzien van een warmteweerkaatsende coating en eventueel een gasvulling. Zie isolatieglas HR++ voor meer informatie.

Kwaliteit en test-certificaat

De gebruikte materialen zijn kwalitatief en de dichtheid van de dubbele beglazing wordt langdurig gegarandeerd. De jaloezieën die wij gebruiken zijn speciaal ontwikkeld om tussen isolatieglas te verwerken. Ze voldoen aan de strengste hedendaagse eisen in de bouw. De jaloezieën zullen bovendien langer meegaan, omdat zij door het glas worden beschermd. Stof, vuil en wind hebben geen invloed op de jaloezieën. Onderhoud is niet nodig.

Ons product is in erkende onderzoeksinstituten uitvoerig getest, waarbij tevens werd bevestigd dat de isolatiewaarde van ons jaloezieglas extra hoog is. Dit zijn de redenen waarom het jaloezieglas van de Wolk Glas voorzien is van een test-certificaat.

Jaloezieglas, wat kost dat nou?

De prijs wordt mede bepaald door het type glas dat wordt gebruikt en de eventuele afwerking daarvan. Wij vertellen u daar graag meer over. Informeer vrijblijvend naar de prijs van onze producten en de kosten van plaatsing.

Kom langs!

Meer weten? Zien en ervaren? U bent van harte welkom in onze showroom in Bolsward, waar u kunt bekijken hoe jaloezieglas er uit ziet, hoe het werkt en wat het effect van jaloezieglas op een ruimte is.

dewolkglasbolsward_jaloezie2 dewolkglasbolsward_jaloezie_motorisch dewolkglasbolsward_jaloezie_draai-knop

 

Klik hier voor onze website over jaloezie glas.