De wolk glas - Brandwerend glas

Brandwerend glas is veiligheidsglas met een brandvertragende werking. Brandwerend glas is zoals gelaagd glas opgebouwd uit meerdere lagen en is voorzien van een brandvertragende gel die opzwelt wanneer deze wordt blootgesteld aan vuur. Bij brand zet deze gel bij ongeveer 120º uit, waardoor een hard en ondoorschijnend scherm ontstaat. Brandwerend glas is in diverse soorten verkrijgbaar met elk een eigen brandvertragingstijd.

 

De afgelopen jaren zijn de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot brandveiligheid in kantoren en woonruimtes flink aangescherpt. Voorbeelden van openbare gebouwen waar brandwerend isolatieglas gebruikt wordt zijn; ziekenhuizen, schoolgebouwen, hotels, restaurants, winkels, kantoren, vlieghavens, stations en musea. Voor een oplossing en advies op maat neemt u vrijblijvend contact met onze adviseurs op. De adviseurs kunnen u alles vertellen over uw eigen situatie in samenhang met de diverse verkrijgbare opties en regelgeving.

 

Pyroguard

De Wolk Glas is officiële dealer van Pyroguard. Dit houd in voor u als klant dat De Wolk Glas het brandwerend glas zeer snel kan leveren. Dit kan ook geproduceerd worden onder de spoed regeling waardoor het binnen 24 uur affabriek klaar staat.