Glazen keukenachterwand

Een voortzettende trend is de glazen keukenachterwand. Door de ontwikkelingen op glasgebied heeft deze trend zich ontwikkeld tot een duurzaam product. Een keukenwand van glas geeft de keuken een luxueuze uitstraling en geeft een ruimtelijk effect. Een bijkomend voordeel is dat een glazen keukenachterwand goed schoon te houden is en dat maakt het ook een zeer hygiënisch product. Uiteraard zijn onze keukenwanden hittebestendig.

Glazen keukenachterwanden kunnen van helder gehard glas geproduceerd worden maar ook in alle RAL kleuren. Alle keukenachterwanden worden op maat geproduceerd, sparingen t.b.v. stopcontacten of verlichting is geen enkel probleem.

Bent u op zoek naar een hygiënische en moderne oplossing neem dan contact met ons op!

Beglazingsmaterialen

Beglazingsmaterialen

Alle soorten beglazingsmaterialen bij De Wolk Glas

De Wolk Glas is een totaalleverancier van glas en daar horen natuurlijk ook beglazingsmaterialen bij. Daarom heeft De Wolk Glas alle specifieke producten op voorraad zoals; gegronde glaslatten, beglazingskitten, ventilatieroosters, profielen, glasband (diverse afmetingen), stelblokjes en alle andere voorkomende producten.

 

We hebben onze eigen vaste merken en de vaste prijzen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande buttons of een bezoek brengen aan onze showroom.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters

De Wolk Glas levert alle soorten ventilatieroosters en systemen van de topmerken Ducoton en Aralco
Goed ventileren is continu – 24 uur per dag – ventileren. Even het raam openzetten is dus niet genoeg. Na een half uur is de frisse lucht verdwenen en hopen vocht en bepaalde stoffen zich weer op. Beter is het om te zorgen voor een constante ventilatie. Alleen door een constante toevoer van verse buitenlucht ontstaat een goede binnenluchtkwaliteit. 

De basis van onze ventilatieproducten is natuurlijke ventilatie: geluidloze toevoer van verse lucht direct van buiten naar binnen.

Zelfregelende Ventilatieroosters

Onze zelfregelende ventilatieroosters staan garant voor gelijkwaardige luchtkwaliteit en energiezuinigheid. De luchtstroom wordt op een natuurlijke manier toegevoerd d.m.v. een regelbare klep enerzijds en een zelfregelende klep anderzijds. De zelfregelende klep werkt mechanisch en zorgt ervoor dat het ventilatievolume gelijk blijft bij toenemende wind, m.a.w. de volumeregeling is onafhankelijk van de windkracht.
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voorzetramen

Voorzetramen

Voorzetramen bij De Wolk Glas

De vier belangrijkste doelstellingen om voor- of achterzetramen toe te passen zijn thermische isolatie, akoestische isolatie, glasbeveiliging en brandvertraging. In al deze doelstellingen hebben we een keur aan mogelijkheden in afmeting, vorm, systeem en kleur specifiek afgestemd op de wensen van de klant.

De voordelen van Voorzetramen

•    Zeer geschikt voor het isoleren van bestaande glas in lood ramen.
•    De aluminium profielen zijn ook toogvormig en rond te buigen.
•    Zeer lange levensduur
•    Thermische breuk is uitgesloten
•    Geen onderhoud (buiten de periodieke reiniging) aan het randwerk
•    Eenvoudig en snel te monteren
•    Geen aanpassingen nodig aan bestaande constructies
•    Glas heeft in vergelijking  met kunststof een grote duurzaamheid en krasvastheid, is niet statisch en trekt geen vuil aan.

Privacy glas

Privacy Glas

Privacy glas is een revolutionair glasproduct dat met één druk op de knop van mat naar transparant verandert. Dit principe is gebaseerd op een matte kristalfolie in een dubbele glaswand. Door een elektrische stroom op het folie te zetten, richten de kristallen zich en wordt de wand volkomen transparant.

 

Ideaal voor bijvoorbeeld spreekkamers of een kantoorruimte waarin alle openheid of juist in alle rust wilt werken. In matte staat is het privacy glas ook uitermate geschikt om presentaties op te richten met een beamer.

Polycarbonaat

Polycarbonaat

Buigzaam en bijna onbreekbaar

Acrylaat of plexiglas is buigzamer en zal dus minder snel breken. Polycarbonaat is een zo goed als onbreekbare soort. Acrylaat is in verschillende soorten, kleuren, diktes en afmetingen te verkrijgen.
In ons assortiment hebben wij slagvaste en brandveilige polycarbonaat platen. Deze platen maken wij voor u op maat. Wij geven tot 10 jaar garantie op de witte en heldere platen. Deze zijn geschikt voor bouwbeglazing, inbraakbeveiliging, veiligheidsvoorzieningen en vele andere toepassingen.
Bijvoorbeeld: 
Helder polycarbonaat massief: tegen inbraak en brandwerende beglazingen.
Opaal polycarbonaat massief: voor reclame in vandaal-gevoelige omgevingen.
Polycarbonaat meerwandig: voor serres en andere geisoleerde ruimtes.

Vouwwanden

Zonwerend glas

Zonwerend glas van De Wolk Glas

Zonwerend glas is isolatieglas voorzien van een zonwerende coating. Zonwerend glas zorgt voor een ideale klimaatbeheersing. Dit geldt zowel in de zomer en in de winter. In de zomer zorgt het glas ervoor dat er maar een minimum aan felle zonnestraling door het glas dringt. Dit komt zeer ten goede voor het werk en wooncomfort. In de winter zorgt de zonwerende beglazing er juist voor dat de warmte binnen blijft en niet door het glas heen gaat.

Voordelen

•    Gemak van klimaatbeheersing
•    Besparing op kosten voor zowel in de winter als in de zomer
•    Grote variëteit aan kleuren
•    Mogelijkheid tot combinerende functie
•    Voor vele doeleinden toepasbaar

De Wolk Glas biedt een zeer ruim assortiment aan met zonwerende beglazingen. Deze bestaat uit neutrale beglazing tot aan gekleurde beglazing. Vaak wordt zonwerend ook gebruikt voor het verfraaien van een woning of een pand, dit komt door het spiegelende effect. De zonwerende functie kan ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld brandwerende beglazing en geluidswerende beglazing.
Iedere situatie is anders natuurlijk, voor advies op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Spiegelglas

Spiegelglas

Spiegel en verzilverd glas van De Wolk Glas

Verzilverde spiegels van De Wolk Glas zorgen voor een glasheldere hoge reflectie. De spiegels zijn in de meest voorkomende diktes leverbaar. Daarbij moet u denken aan 4 en 6 mm dikte, deze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Er zijn ook diverse glasbewerkingen mogelijk bij spiegelglas. Het meest voorkomende bij spiegels zijn: facet slijpen, gaten boren, diverse hoeken en andere glasbewerkingen. Hierdoor kunt u altijd een spiegel om maat krijgen.
Verzilverd blank (normale spiegel) 
2 t/m 6 mm

Antieke spiegels (antiek spiegelglas)

Antieke spiegels zijn spiegels die een speciale oxiderende behandeling hebben ondergaan. Hierdoor krijgt het spiegelglas een verouderde uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar diverse kleuren zoals: 
Blank, groen, brons
Verzilverd in diverse kleuren
Rose, diamant blauw, champagne, donkerblauw, donkergroen en antracietgrijs

Showerguard

Showerguard

Gewoon doucheglas kunt u nog zo vaak poetsen, na verloop van tijd verliest het toch zijn glans. Kalkhoudend water, hitte en zeep zorgen ervoor dat de oppervlakte verkleurt, vlekkerig of zelf broos wordt. Zelfs de beste schoonmaakmiddelen doen soms meer kwaad dan goed.

Voordelen Showerguard

•    ShowerGuard®-glas is anders: het oppervlak wordt al tijdens de productie door middel van ionenstralen verzegeld
•    Het ShowerGuard® ’Easy-to-clean’-oppervlak beschermt het glas op betrouwbare wijze tegen schadelijke invloeden – en dat met 10 jaar garantie.
•    Met ShowerGuard®-glas hebben glazen scheidingswanden en douchecabines slechts een minimale reiniging nodig om blijvend mooi te blijven.
•    ShowerGuard®-glas is buitengewoon eenvoudig schoon te houden: een zachte doek of een vochtige spons en normale huishoudelijke reinigingsmiddelen zijn voldoende. Harde en schurende borstels of reinigingsmiddelen die krassen kunnen veroorzaken, zijn niet geschikt voor ShowerGuard®-glas

Als poetsen niet meer helpt

Glas veroudert. Hard water, zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen tasten de glaslaag aan. Kalk, vuil en corrosie hechten zich vast in de kleine scheurtjes door chemische reactie.Door het vasthechten in de poriën heeft ook schoonmaken geen nut meer. Kalk en verkleuringen blijven permanent zichtbaar en maken de douchecabine lelijk.

Easy to clean innovatie

ShowerGuard® glas is corrosiebestendig en onaantastbaar door de hardheid van het water. Zijn gepatenteerde “Easy-to-clean” oppervlakte beschermt het glas succesvol en dat gegarandeerd* 10 jaar lang.Anders dan bij bestaande oplossingen is bij ShowerGuard® de bescherming tegen vuil en corrosie al in de beschermlaag geïntegreerd. Aangezien het vuil zich nergens aan kan hechten, blijft uw douchewandglas altijd als nieuw, ook na jaren douchegenot.

Makkelijk te reinigen

ShowerGuard® is moeiteloos schoon te houden: een zachte doek of een vochtige spons gecombineerd met een normaal schoonmaakmiddel zijn ruim voldoende. Harde en schurende schoonmaakmiddelen of borstels zijn voor ShowerGuard® onnodig en overbodig.
Voor meer informatie of prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Jaloezieglas

Jaloezie glas

Jaloezieglas: praktisch en stijlvol glas

U bent op zoek naar zonwering. Het liefst aan de binnenzijde van de woning. Of nog mooier: rechtstreeks in of op het glas. U wilt een hoogwaardig zonwerend product, maar zonwerend glas, of zonwerende folie past niet bij uw woning of bedrijfspand. Heeft u dan al eens gedacht aan jaloezieglas?

Met jaloezieglas bedoelen we: een jaloezie geplaatst tussen glas. Daarmee bedient u de mate van zonwering binnen: dus zonder dat u er voor naar buiten hoeft. Sterker nog: buitenzonwering wordt overbodig. Zo bespaart u heel wat kosten. En het heeft nog veel meer voordelen dan dat.

Dit is wat jaloezieglas een geweldig product maakt

Jaloezieglas is een systeem waarbij een jaloezie of een plissé in het isolatieglas wordt gemonteerd. Een jaloezie of plissé wordt dus ingesloten tussen 2 glaslagen. Daarna is het even functioneel als een jaloezie of plissé die je vóór het raam hangt, alleen dan met allerlei bijkomende voordelen.

De voordelen van jaloezieglas

Denk alleen al aan de hygiëne (nooit meer stoffige jaloezieën!) en wat dacht u van de warmte- en geluidsisolatie? Dubbelglas met daarin een gesloten jaloezie zal beter geluid en warmte isoleren dan gewoon dubbelglas.

De tussen het glas bevestigde jaloezie is gemakkelijk te bedienen met een magneet op het glas. Optrekken, neerlaten, kantelen: het kan allemaal. Doseer de zonwering en het uitzicht – of de inkijk – precies zoals u dat wilt.

Jaloezieglas oogt als een designproduct en biedt evenveel privacy als een gewone jaloezie of plissé raambekleding. Het is verkrijgbaar in een uitgebreid palet aan uitvoeringen en kleuren, zodat er altijd iets tussen zit van uw smaak.

Bij de Wolk Glas produceren we zelf, snel en op maat

Jaloezieglas komt bij ons uit de eigen glasfabriek te Bolsward. Deskundige medewerkers bouwen zelf de jaloezieën tussen dubbelglas en hebben hier jarenlang ervaring mee. Het productieproces verloopt vlot en maatwerk is mogelijk.

We passen een jaloezie of plissé toe in een glasspouw van 20mm. We produceren het glas zelf en hebben vele soorten glas tot onze beschikking. Het glas voorzien van jaloezieën is vervolgens in te bouwen in houten, kunststof of aluminium kozijnen.

Extra eigenschappen zijn optioneel

Bij ons heeft u een ruime keuze in manieren waarop glas toegepast wordt. We geven het glas op verzoek extra isolerende of brandwerende eigenschappen. Het glas kan worden voorzien van een warmteweerkaatsende coating en eventueel een gasvulling. Zie isolatieglas HR++ voor meer informatie.

Kwaliteit en test-certificaat

De gebruikte materialen zijn kwalitatief en de dichtheid van de dubbele beglazing wordt langdurig gegarandeerd. De jaloezieën die wij gebruiken zijn speciaal ontwikkeld om tussen isolatieglas te verwerken. Ze voldoen aan de strengste hedendaagse eisen in de bouw. De jaloezieën zullen bovendien langer meegaan, omdat zij door het glas worden beschermd. Stof, vuil en wind hebben geen invloed op de jaloezieën. Onderhoud is niet nodig.

Ons product is in erkende onderzoeksinstituten uitvoerig getest, waarbij tevens werd bevestigd dat de isolatiewaarde van ons jaloezieglas extra hoog is. Dit zijn de redenen waarom het jaloezieglas van de Wolk Glas voorzien is van een test-certificaat.

Jaloezieglas, wat kost dat nou?

De prijs wordt mede bepaald door het type glas dat wordt gebruikt en de eventuele afwerking daarvan. Wij vertellen u daar graag meer over. Informeer vrijblijvend naar de prijs van onze producten en de kosten van plaatsing.

Kom langs!

Meer weten? Zien en ervaren? U bent van harte welkom in onze showroom in Bolsward, waar u kunt bekijken hoe jaloezieglas er uit ziet, hoe het werkt en wat het effect van jaloezieglas op een ruimte is.

dewolkglasbolsward_jaloezie2 dewolkglasbolsward_jaloezie_motorisch dewolkglasbolsward_jaloezie_draai-knop

 

Klik hier voor onze website over jaloezie glas.